Join the PTA

Föräldra- och lärarföreningen (Parent Teacher Association) för IES Kista arbetar för att stödja elevernas bästa genom sin hela utbildningstid på IES Kista. Det är föräldrarna och skolan som tillsammans ser till att alla elever får de bästa möjligheterna varje dag.

PTA IES Kista är en officiellt registrerad förening hos Skatteverket. Vi jobbar tillsammans med skolan för att genomföra olika aktiviteter och evenemang som kommer alla elever på IES Kista till glädje. Vårt största insamlingsevenemang är den Internationella Matmarknaden i
samband med Kistaloppet.

Vi stöttar också eleverna och skolan med fikaförsäljning när det är Open Mic, disco och andra evenemang under skolåret.
Alla föräldrar och vårdnadshavare till elever på IES Kista inbjuds att gå med i PTA och stödja våra aktiviteter. Du kan stötta oss genom att bli en betalande medlem, skänka fikabröd, organisera en särskild aktivitet eller komma med egna förslag.


Den årliga medlemsavgiften är 100 kr / familj och betalas till vårt bankkonto 8327-9, 694 059 652-8 (Swedbank) eller via SWISH 123 123 64 54. Inkludera ditt namn och eleven / elevernas namn på meddelandet på betalningen.
Mer information om PTA hittar du på vår hemsida:  http://www.ptaieskista.se/ 
PTA IES Kista har också en Facebook grupp: https://www.facebook.com/groups/1988086827878410/?ref=bookmarks
Du kan också mejla till PTA med din kontaktinformation om du vill bli medlem.
Vår e-mejladress: info@ptaieskista.se

Kom och var med!